středa 24. března 2010

20.3. Spanish Dinner

Měl jsem v plánu nějakou oddychovku na víkend a večeře u Kenta zněla jako výborný nápad. Odpoledne mi neustále chodili na FaceBooku novinky, co kdo přinese a co kdo zařídí. Koncepce byla: přijďte, doneste něco k snědku, víno k pití a bude pohoda.

Z původně malé akcičky vznikla hodně slušná párty :-) Sešlo se nás (mmt musím to spočítat) jestli se nemýlím 14. Párty začala asi v 20 hodin. Španěláci měli převahu. Přišli i některé nové erasmus tváře, 2 děvčata z Finska. Dále pak Kentova přítelkyně, která rozšířila španělské řady. S Evkou přišel i kamarád ze Slovenska, který ji přijel navštívit.

Jedla se španělská omeleta, slovenský salát, "prý ruský" salát, dále pak spoustu jednohubek, maso, salámky a klobásky, Susana připravila čokoládové bobky.


Jako pohonné hmoty bylo využito speciálně připravené vysokootanové směsi Sangria obohacené o 100% přírodní ovocné plody. Přistaveny byly dvě cisterny, které si zdaleka nesáhli na dno :-) Po celou dobu se o doplňování palivových nádrží profesionálně staral barman Cesar.

Fotky jako obvykle

//Pokračování příště//

1 komentář:

Marťa a Jířa řekl(a)...

A stejně ti tu sangrii závidím, i přes tvůj "osobní" popis :-D