neděle 11. ledna 2009

Sklizeň? spíš Haaaar(d)vesting

Uplynulý týden se nesl ve znamení zkoušek, o pondělní statice již řeč byla.

V úterý jsem zaskakoval u Vlčat na schůzce a měl tak možnost shlédnout jejich pokroky v našem oddíle. Byl jsem věru spokojen, jak si vedou. Při domluvě s rádci jsme rozvrhli plán plnění stezky do konce roku.

Středu jsem ležel zahloubán u monitoru a studoval Techonologii II - tváření, sváření a slévání.

Ve čtvrtek jsem si (od)skočil na "techno" a v pátek už si jen labužnicky (tedy bez přípravy) vychutnal angličtinu 7. Naši nejvyšší zkoušku, kterou musím mít do konce magisterského studia. Tož mám to dřív no :). Obojí vyšlo dle očekávání :)

Tak nějak se necítím na jeden ze tří předmětů, které mi zbývají. Dynamika a Pružnost pevnost II nějak skoulím. Leč Termomechanika jest pro mě španělskou vesnicí. Rozhoduji se, kterou cestu zvolit a kdy si dát kterou zkoušku. Začít nejtěžší a dvě relativní jistotky si nechat na konec? Nebo naopak povzbudit se tím lehčím a nakonec se tvrdě zakousnout. Čas plyne a je nepsaným pravidlem zvyšující se náročnost zkoušky a nepřejícnost zkoušejícího ke konci semestru. Tož jak to pořešit?

Je za mnou první týden zkouškovýho, zbývají 4 týdny. Nějak to zdá se stihnu. A pak hurá poslední semestr bakalářa. bo ne? .....

Neříkej hop, dokud nepřeskočíš...