úterý 18. května 2010

18.5. Vypráno, navařeno, uklizeno

Můj bráška zná moc dobře ten stav 5 minut před příchodem A., kdy dosahuji 500% efektivnosti v
úklidu pokoje. Moje máma vždy pozná kdy u nás A. byla. Tak podobně se nemohu dočkat a od rána uklízím, peru, vařím, žehlím a připravuji se na zítřejší příjezd mé milované polovičky.

Taky dávám dohromady věci do školy, abych měl ten týden, co tu bude, pokud možno co nejvíc volného času.

Volala mi paní z Komerčky, prý jestli bych se nechtěl zastavit na 5 minut na pobočku, že mají super novinky v programech a že to musíme určitě probrat. Tak jsem paní požádal, jestli by mohl zavolat později.... tak v červenci, že to mám teĎ trochu z ruky, a vlastně pardón, v červenci ne, to budu mít tábor, tak jestli by to šlo v srpnu :-) Oba jsme se zasmáli, popřáli si slunečný den a položili to. Nějak si nevzpomínám, že jsem poskytoval své telefonní číslo do smlouvy pro tyhle účely. Nu což.

Zbavil jsem se svého stařičkého monitoru, co jsem tu měl jako nouzovku. Prodal jsem ho za "pleasure" Druggalovi. Takový sympatický íránec, co má za rohem "obchod" s IT. Teď tu mám na stole spoustu nového místa :-)

Jinak ve škole: Mr. D. nás zase dojal. Hodinové zpoždění už vůbec neřešíme. Ale aby nás tam držel další hodinu a pak nám řekl "nic", to jsme mohli zůstat pěkně doma. Aspoň jsme se domluvili na další hodině v pátek, kdy budou Control Systems a zadá nám příklady ke zkoušce. Ve čtvrtek mám test z Avioniky, tak už jsem to včera nějak studoval.

Mějte se, smějte se...