sobota 11. dubna 2009

kouzlo informací

Murphyho zákon č. XY:

...Každá informace přinese minimálně jednu dezinformaci...


affirmed (potvrzeno)

pondělí 6. dubna 2009

V plné síle...

Po měsíci a kousku, jsem se sem opět dostal. Rozhodl jsem se proto ve zkratce shrnout, co jsem zažil za poslední dobu.

Především nebylo času nazbyt. Chodil jsem do školy, pracoval jsem na konstrukci převodové skříně, kterou jsem minulý týden zdárně odevzdal, pracoval na elaborátech, připravoval zahajovací hru na QuoVadis - vůdcovský lesní kurz. Průběžně vedl skautský oddíl, několik výprav. Zkrátka nenudil jsem se.

Opustila nás naše milovaná babička. Teď je v nebi, kde se má jistě lépe než my tady na zemi. Když člověk odejde, je to smutná událost. Její odchod na věčnost byl ale ukázkou toho, jak by to asi mělo proběhnout a jak by chtěl přejít na druhou stranu každý. V kruhu těch nejbližších, které miluje - rodiny. Jestli už mají i v nebi internet, a ty tohle čteš babi, tak tě moc zdravím. Chybíš nám...

Včera jsem se vrátil ze zahajovací části QuoVadis, kde se letošním ročníkem podílím na realizaci jako instruktor. Tenhle víkend byl pro mě záplatou na duši i na tělo. Pořádně jsem se nabil energií. Sice jsem lehce nevyspalý jak jsem zjistil dnešní dopoledne, které jsem celé prospal, ale vrátilo mě to do života jiskru.

QuoVadis tým realizuje toto setkání pro mladé lidi, kteří touží po tom, stát se skautskými vůdci a rozdávat kousek sebe pro druhé. Je to moc fajn parta se kterou jsem se ani na minutku nepřestal smát. Alespoň vnitřně. Jak by řekl bratr D. "Potrhaná bránice je jediným povoleným zraněním".

Nyní se vrhám na velký projekt, kterým je Bakalářská práce. Průběžně také pracuji na menších projektech jejichž seznam by vystačil na HODNĚ řádků :)


se
nenudím

PS: a nechápu lidi kteří ano