středa 31. března 2010

29.-30.3. Odpočet

Ano ano, začal se ukrajovat týden, ve kterém na konci poletím domů.

Ne, není to definitivní odlet, po prázdninách se sem mám v plánu zase vrátit :-)

Prázdniny? Ano 14 dní volna tu mají přes velikonoce. Moc? Málo :-) V UK, mi Žabka při včerejší konferenci prozradila, mají dokonce 3 týdny.

Už se pěkně těším, nejen na Velikonoční pondělí. Spíš na opětovná setkání. Přijde mi to jako včera a zároveň jako věčnost.

V pondělí jsme měli být na angličtině, ale měli jsme ve stejný čas meeting k projektu. Angličtina se tedy přesunula na Středu.
Mr. Defever přišel poprvé v čas :-o Tedy slyšel jsem z vyprávění, protože jsem přišel o 10 později (což za běžných okolností bohatě stačí) :-D
Nevím co se stalo.

Začal jsem sportovat. Našel jsem si na internetu stránku se cvičebním plánem. A zkouším ho plnit. Do toho trochu běhání, zdravá strava. Znáte to! Že ne? Zkuste to :-) Tohle už je vlastně 2. týden v mém cvičebním plánu. Uvidíme jak dlouho mi to vydrží. Zatím plním na 100%

Ve středu jsem si vystřihl Angličtinu. Evce nebylo dobře takže se neúčastnila.

Provedl jsem letištní odbavení, vytiskl palubní vstupenku a doklad na cestu z Bratislavy do Brna.

Proč z Bratislavy?
Když jsem vybíral jak se dostat domů. Nabídly se dvě varianty. WizzAir a Ryanair. Oba létají z Charleroi (jižně od Brussel). Wizz letí Prahu, Ryan Blavu.
Jestli volit ČD Praha Brno, nebo StudentAgency Bratislava Brno. Výjde na stejné peníze. A v Bratislavě jsem dlouho nebyl :-)

Takže "letenky" vytisknuté, začínám se tu pomale balit....

Zítra mě čeká ještě výuka v Catia a pak už jen víkend a v neděli ráno domů.

//Pokračování příště//

22.-28.3 Ve zkratce

Wow, týden vynechanej. Tak alespoň v bodech shrnu.

Pondělí: Angličtina + meeting k projektu

Středa: dopoledne Catia , v poledne angličtina, odpoledne pokračování Catia.

Čtvrtek: Aircraft systems, téma - Landing Gear

V sobotu jsem se vypravil na letiště, kde v Ostende Air College probíhal den otevřených dveří. Hned do druhých dveří jsem zapadl a co tam nebylo, Simulátor Diamond DA-42 - dvoumotorová kráska.

Posuďte sami. http://www.o-a-c.be/.

Pěkně mrštná potvůrka. Ale instuktor povídal: "I see you have experience." Což mě potěšilo :-) Dal jsem si vzlet z Oostende Airport, levý okruh nad město, přes pláž na moře, a zpět přistání. Pěkná zkušenost, bylo to pěkně realistické. Chtěl bych mít podobné zařízení doma. A vzpomněl jsem si na své mládí prosezené u Flight Simulatoru :-)