úterý 11. prosince 2007

Keramika

sedím na přednášce ze struktury a vlastnostech materiálů, poslouchám výklad a usínám, jsem tu, abych se dozvěděl, co bude na zkoušce, a aby mě přednášející poznal. Po této přednášce máme matiku III. Přednášející je prozměnu tak rychlej, že se to nedá stíhat. Ještě lepší přednášky jsou ve čtvrtek. Nejprve po ranním maratonu od 8:00, kdy mám cvika z angličtiny a matiky, začíná ve dvě přednáška Fyzika II garanta předmětu prof. RNDr. P. Š., CSc. Jelikož jeho přednášky se skládájí z toho, že mluví 3 hodiny o něčem uplně jiném, než je probíraná látka (například se hodinu rozplývá nad integrováním stolu - asi pro výpočet magnetického indukčního toku - ale to už nezmínil nebo se 2 hodiny pohoršoval nad tím, že hromosvod není hromosvod, ale bleskosvod) všichni pilní studenti chodí do vedlejší přednáškové místnosti nebo k někomu uplně jinému a slavný prof. RNDr. P. Š., CSc. byl nucen přednášky zrušit protože mu tam nikdo nedošel... následuje přednáška od 17:00 do 19:00 (pořád čtvrtek) Ing. V.F, Ph.D. a jeho Statika to je doraz... a podle slov babičky (na přednášky se má chodit, protože se tam může člověk něco dozvědět...) pravda, ale za jakou cenu. Pro představu je nás tu 9 slovy devět. 2 svačí, 1 spí, 1 si píše (a jelikož nezvedá oči, tak asi něco do jiného předmětu), asi 3 čučí do blba a snaží se dělat, že dávají pozor, 1 si kouše nehty a poslední píše blog.
Na přednášky choďte!!! Ministerstvo zdravotnictví, školství a babička varuje: Nedocházení na přednášku může způsobit neznalosti!!!

1 komentář:

Dan řekl(a)...

Souhlasím, po tom, co jsem tento týden vynechal 4 přednášky, způsobil si neznalost a také dostatek času na jiné věci... VŠ je boj :)